Hāmakua Keʻēʻaimoku
Hāmakua Keʻēʻaimoku
Kilauea Volcano Lava Flow
Waipio Valley

Kahuna Hāmakua Keʻēʻaimoku

 

Unik föreläsning tisdag 26 sep kl.18:30-20:00

 

Kahuna är det hawaiianska ordet för "sacred keeper" och betyder väldigt förenklat "hawaiiansk medicinman". Hāmakua Keʻēʻaimoku är född och uppvuxen på Big Island Hawaii i en familj som levt Kahuna traditionerna i många generationer. Redan som femåring fick han tex assistera sina mor och farföräldrar i rehabilitering av Vientnamnveteraner i heliga Waipio Valley. Hāmakua Keʻēʻaimoku fokuserar på begreppet "Alignement of Spirit" vilket innebär att skapa balans mellan tankar, känslor, kropp och själ. Bland annat använder han sig av ho´oponopono vilket är hawaiianernas metod att lösa konflikter - konflikter i gruppen, familjen och individen själv. Hāmakua nöjer sig inte med att "gå till roten av ett problem" utan istället fröet till en situation eller ett tillstånd. Han undervisar med ett stort djup men framförallt mycket humor. Ingen lämnar hans föreläsningar och workshops oberörd. Hāmakua ser alltid människan och framförallt själen, och det som är unikt, vackert och kraftfyllt i var och en.

 

I slutet av augusti och hela september har vi förmånen att ha Hāmakua på besök i Bollnäs från Hawaii. Individuella sittningar med Hāmakua. För anmälan och frågor kontakta Susanna Nordlund på 0278-10085 eller susanna@inspiredbyhawaii.com.

 

 

  • Individuella sittningar med Hāmakua Keʻēʻaimoku för ho´oponopono erbjuds under september månad. En sittning tar 90min och kostar 2000kr inkl moms. Betalas i förskott för reservation. För frågor och anmälan kontakta Susanna Nordlund på 0278-10085 eller susanna@inspiredbyhawaii.com eller via sms 070-2608812.

 

  • Öppen föreläsning - Psykisk ohälsa drån ett Kahuna perspektiv.

Tisdag den 26 sep kl.18:30-20:00

Hāmakua Keʻēʻaimoku föreläser om hawaiianernas och främst Kahuna perspektivet

runt stress, ångest och depression. Kvällen kommer säkerligen ge många nya infallsvinklar

samt utmana och stimulera även den mest pålästa. Det finns även möjlighet att ställa

frågor. Föreläsningen hålls på engelska men hjälp med översättning finns vid behov.

 

För att boka din plats swisha 125kr till 070-260 88 12 och ange ditt telefonnummer i meddelandet. Även kontant / swish i dörren i mån av plats.

Tisdag den 26 sep kl.18:30-20:00. Entré 125kr.

Plats : Hantverkshuset , Västra Stationsgatan 10d plan 2.

 

 

 

Plats för samtliga sittningar och är Inspired by Hawaiis lokaler på Västra Stationsgatan 10d plan 2, i Bollnäs. Hiss finns. Ca 2min promenad från tåg och busstation. Gratis parkering vid stadshuset och kulturhuset ca 2min promenad från våra lokaler.

 

För boende rekommenderar vi vandrarhemmet Voltersberg, Scandic eller Grand Best Western alla inom promenadavstånd från våra lokaler.

 

 

 

Aktuellt

© Inspired by Hawaii 2017

 

Inspired by Hawaii

Västra Stationsgatan 10D

821 43 Bollnäs

SWEDEN

Företaget innehar F-skattsedel

 

Fakturafrågor: ekonomi@inspiredbyhawaii.com

Email: kontakt@inspiredbyhawaii.com

Telefon: 0278-10085 mån-fre kl 8:00-16:00

Bankgiro: 207-7014

Betalningsvillkor 10dgr netto om inte annat avtalats.

Website by Kahea Design LLC