Workshops

Utbildning

 

Inspired by Hawaii erbjuder företag och organisationer olika hawaii inspirerade verktyg för att förbättra hälsa och välmående på alla plan. Det traditionella konceptet av ho´oponopono, hawaiianernas "conflict resolution" vävs in i materialet. Fokus ligger på att genom inre trygghet kunna hantera förändringar, skapa tydlig kommunikation samt hantera och förebygga stress.

 

Exempel på tema för utbildningsdag och workshop är balans, närvaro, effektivitet, stolthet, respekt, självkänsla och stresshantering.

 

Inspirationsföreläsningar och kurser skräddarsys gärna för att passa just era behov och önskningar, och det finns även färdiga paketeringar för en inspirationsdag.

 

Självklart går det också att boka ett föredrag om de spännande och mytomspunna Hawaiiöarna. Som tillval kan ni beställa provsmakning av hawaiianskt 100% Kona kaffe, en av de unikaste kaffesorterna i världen, samt hawaiianskt mamaki te. Inspiration och gourmet i samma paket!

 

Utbildningarna ges av Susanna Nordlund eller någon av medarbetarna i Inspired by Hawaii Ohana, som har besökt Hawaii och är utbildade genom Inspired by Hawaii.

 

För offert maila kontakt@inspiredbyhawaii.com eller fyll i kontaktformuläret.

 

"Susanna bjuder i föreläsningen på sina personliga erfarenheter från vardagen i Sverige och en annan vardag. Genom att bjuda in oss till Hawaii och låta oss förstå hawaiianernas språk och kultur blev jag inspirerad att bli mer öppen, tydlig och omtänksam i min egen vardag och att aktivt uppmärksamma det jag har omkring mig. "

Kvinnlig VD, Södra Norrland

 

Kunder och samarbetsparterns är bla Trygghetsrådet och Studiefrämjandet.

Aktuellt

© Inspired by Hawaii 2017-2018

 

Inspired by Hawaii

Vik 9226

821 41 Bollnäs

SWEDEN

Företaget innehar F-skattsedel

 

Fakturafrågor: ekonomi@inspiredbyhawaii.com

Email: kontakt@inspiredbyhawaii.com

Telefon: 070-260 88 12

Bankgiro: 207-7014

Betalningsvillkor 10dgr netto om inte annat avtalats.

Website by Kahea Design LLC