Om Susanna

Susanna Nordlund

 

Susanna Nordlund 38, är entreprenör, föreläsare, författare, konstnärssjäl och lycklig mamma till två barn. Hon är född och uppvuxen i Hudiksvall och Stockholm, och har spenderat 12 år utomlands, i New York City och på Hawaii ön Big Island.

 

Som 16 åring fick Susanna första gången möjlighet att besöka Hawaii och det var där - på en ödestrand på Maui medan en flock valar simmade förbi - som drömmen om att bo på Hawaii väcktes. Flera år senare, efter åtta hektiska år på Manahattan i New York och erfarenhet inom skådespeleri, management och mode, längtade Susanna efter andligare plats med en kraftfull natur. Hon gjorde en semesterresa till Big Island och flyttade efter ett par månader dit.

 

På Hawaii studerade Susanna den Hawaiianska kulturen, traditionella medicinsätt och Lomilomi Massage med en hawaiiansk Kahuna ("medicinman) under tre år. Det gav henne kunskaper i ho´oponopono - hawaiianernas traditionella sätt att lösa konflikter. Samt hur människan genom att använda alla sina sex sinnen och samspela med de fem elementen kommer i kontakt med mana - en påtaglig inre kraft som är en naturlig tillgång hos hawaiianerna sedan tusentals år.

 

Genom mental, känslomässig, fysisk och själslig träning fick Susanna möjligheten att växa på ett ännu djupare och kraftfullare plan. Vilket nu ligger till grund i hennes böcker, föreläsningar och workshops. Hon har själv erfarenhet av ätstörningsproblematik, depression, alkohol och drogmissbruk, stressrelaterade symptom, utanförskap och separation. Susanna har en oerhörd styrka och förmåga att gå igenom och ur svåra situationer i livet - och det är en stor passion hos henne att dela detta för att stärka andra.

 

Susanna älskar att fota och skriva och har fått tre böcker utgivna. "Stolt, Stark & Effektiv" (2014), "Aloha de-stress" (2015) och Hälsa, lycka, helhet (2016) (samtliga Bokförlaget K&R).

 

I New York utövade hon mycket yoga och tränade även Shaolin Kung Fu vid USA Shaoilin Temple. Susanna är CTA certifierad personlig coach genom ICF godkända Coach TrainingAlliance i USA. Hon har även studerat PR vid Pace University och har en skådespelarutbildning från Lee Strasberg Theater Institute i New York.

 

Susanna har även startat e-butiken konakaffe.com som säljer direktimporterade gourmetprodukter och lyxkaffet 100% Kona från Hawaii.

 

Susannas två barn är födda på Hawaii, och de har en stor Ohana (familj) med djupa rötter i den hawaiianska kulturen och traditioner. Just nu är familjens bas Hälsingland.

Aktuellt

© Inspired by Hawaii 2017-2018

 

Inspired by Hawaii

Vik 9226

821 41 Bollnäs

SWEDEN

Företaget innehar F-skattsedel

 

Fakturafrågor: ekonomi@inspiredbyhawaii.com

Email: kontakt@inspiredbyhawaii.com

Telefon: 070-260 88 12

Bankgiro: 207-7014

Betalningsvillkor 10dgr netto om inte annat avtalats.

Website by Kahea Design LLC