Hāmakua Keʻēʻaimoku
Hāmakua Keʻēʻaimoku
Kilauea Volcano Lava Flow
Waipio Valley

Kahuna Hāmakua Keʻēʻaimoku

 

Kahuna är det hawaiianska ordet för "sacred keeper" och betyder väldigt förenklat "hawaiiansk medicinman". Hāmakua Keʻēʻaimoku är född och uppvuxen på Big Island Hawaii i en familj som levt Kahuna traditionerna i många generationer. Redan som femåring fick han tex assistera sina mor och farföräldrar i rehabilitering av Vientnamnveteraner i heliga Waipio Valley. Hāmakua Keʻēʻaimoku fokuserar på begreppet "Alignement of Spirit" vilket innebär att skapa balans mellan tankar, känslor, kropp och själ. Bland annat använder han sig av ho´oponopono vilket är hawaiianernas metod att lösa konflikter - konflikter i gruppen, familjen och individen själv. Hāmakua nöjer sig inte med att "gå till roten av ett problem" utan istället fröet till en situation eller ett tillstånd. Han undervisar med ett stort djup men framförallt mycket humor. Ingen lämnar hans föreläsningar och workshops oberörd. Hāmakua ser alltid människan och framförallt själen, och det som är unikt, vackert och kraftfyllt i var och en. Han undervisar regelbundet runtom i USA, Japan och Kina.

 

”Av alla medicinmän, föreläsare och inspiratörer jag mött under åren är Hāmakua utan tvekan den skickligaste och mest djupgående personen. Fascineras ständigt över hans unika förmåga i arbetet med individer och grupp. Det är en ära att ha honom här i Sverige”.

Susanna Nordlund

 

I mars kommer Hāmakua tillbaka till Sverige! Denna gång erbjuds föreläsningar och två dagars workshops i både Stockholm och Bollnäs, samt individuella sittningar. Hāmakua undervisar med stort djup, humor och värme. Ingen lämnar ett möte med honom oberörd! 

 

Passar både dig som i din yrkesroll möter, leder och arbetar med andra människor, samt dig som vill utvecklas på ett djupare plan och ta dig an nya utmaningar i livet. Inga förkunskaper krävs!  

 

Aloha och varmt välkommen!

Team Inspired by Hawaii

 

För att boka individuell session i Bollnäs sisa eller ring 070-260 88 12.

Tider finns under vecka 11 och vecka 12.

 

 

Workshop Stockholm - Hawaiian Healing Arts & Ho´oponopono 

10-11 mars 9.00-17.00 

En djupdykning både i dig själv och den hawaiianska kulturen genom en inspirerande workshop med lika mycket djup som skratt. Du kommer garanterat att lära dig mer om dig själv och din specifika situation, både genom individuell ho´oponopono och dynamiken i gruppen. 

Workshopen riktar sig till alla som önskar en djupare kunskap om sig själva, är redo att lösa upp sina problem och vill börja leva mer fullt ut. Du kommer också att få en ny nivå av förståelse för andra människor samt för din koppling till din familj/grupp och hur det påverkar dig. 
Passar även dig som i din yrkesroll möter, leder och hjälper andra människor. 
Pris 4900kr (3920kr exkl. moms). Kan faktureras som ledarskapsutbildning. Faktureras om bokningen görs tidigare än tre arbetsdagar innan eventet, annars swish 070-2608812 för att reservera din plats. 
Max 12 deltagare. Workshopen hålls på engelska, översättning vid behov. Plats: Hälsa Utan Gränser, Idungatan 14, T-Odenplan. 

Boka din plats här!

 

Individuella sittningar i Stockholm med Kahuna Hāmakua Keʻēʻaimoku 17-18 mars. 

En sittning med Hāmakua innebär fullt fokus på dig och "alignment of Spirit", dvs tydlig guidning i vart du kommer ifrån och vart du är på väg. Hāmakua är otroligt intuitiv och kommer att se vad just du behöver. Hålls på engelska och tar ca 90min.

Pris 2250kr (1800kr exkl. moms). Boka din plats här!  
Faktureras om bokningen görs tidigare än tre arbetsdagar innan eventet, annars swish 070-2608812 för att reservera din plats.

Endast 8 sittningar under helgen.

 

Vi erbjuder delbetalning, stipendier och rabatterade priser på kurserna - till privatpersoner som vill och behöver träffa Hāmakua men av olika skäl kan ha ekonomiska förhinder. Maila Susanna på susanna@inspiredbyhawaii.com eller sms 070-2608812. Välkomna!

 

Hälsa Utan Gränsers lokaler ligger på Idungatan 14, bv, i Stockholm. Se karta

Ta tunnelbana eller pendeltåg till Odenplan, därefter ca 7 min promenad utmed Norrtullsgatan (mot Norrtull) tills den korsar Idungatan.

 

Betalning Inspired by Hawaii tillhanda innan samtliga sittningar och kurser.

 

För frågor och information om samtliga föreläsningar workshops kontakta oss på kontakt@inspiredbyhawaii.com eller ring 0278-10085 eller sms 070-5810085.

 

Inspired by Hawaiis lokaler ligger på Västra Stationsgatan 10d plan 2, i Bollnäs. Hiss finns. Ca 2min promenad från tåg och busstation. Gratis parkering vid stadshuset och Kulturhuset ca 2min promenad.

 

För boende i Bollnäs rekommenderar vi vandrarhemmet Voltersberg, Scandic eller Grand Best Western alla inom promenadavstånd från våra lokaler.

 

 

 

Aktuellt

© Inspired by Hawaii 2017-2018

 

Inspired by Hawaii

Västra Stationsgatan 10D

821 43 Bollnäs

SWEDEN

Företaget innehar F-skattsedel

 

Fakturafrågor: ekonomi@inspiredbyhawaii.com

Email: kontakt@inspiredbyhawaii.com

Telefon: 0278-10085 mån-fre kl 8:00-16:00

Bankgiro: 207-7014

Betalningsvillkor 10dgr netto om inte annat avtalats.

Website by Kahea Design LLC